Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > MAYORES CONECTA2
MAYORES CONECTA2
03/04/2017
MAYORES CONECTA2
Comença la formació per a la gent major amb les noves tecnologies
fundacio-esplai
Logo Vodafone
mayoresa_connectados
mayores_conectados
mayores_connectados
mayores_connectados


Des del departament de Joventut s'ha instaurat aquest mes el projecte "Mayores Conecta2" dirigit a la gent major. Aquesta proposta formativa finançada per Fundació Vodafone, coordinada per la Fundación Esplai i desenvolupada per la Red Connecta de l'Ajuntament de Silla tracta de formar la gent major amb les noves tecnologies de la informació i comunicació.


El 28 de març, en la inauguració del centre Connecta Molí, va tindre lloc el primer curs d´aquest any per aprendre a utilitzar el mòbil i la tauleta. Aquest va tindre una durada de 4 hores cadascun, repartits en dos dies.


Les i els participants van ser un total de 10, els quals van trobar el curs molt interessant i pràctic perquè els va facilitar el maneig dels seus Smartphones i tauletes. A més, es va proposar i mostrar aplicacions que podrien utilitzar de manera habitual. Moltes de les persones van coincidir en què és necessari l'ús d'aquestes ferramentes per a aprendre i recordar els diversos serveis que ofereixen.


Les sessions van ser molt dinàmiques, havent-hi dos dinamitzadores ajudant a resoldre dubtes i anar practicant pas a pas.


Aquesta iniciativa encara s'estendrà fins a meitat del 2017 es van a fer 3 tallers més tant al centre Connecta Molí com a la Nau Jove. Sent el pròxim el 25 i 26 d´abril al Centre Connecta Molí. Cal passar-se pel Centre per tal de realitzar la inscripció.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167