Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Convocatòria Ciutadana per elaborar la nova APP de Participació i Informació de l'Ajuntament
Convocatòria Ciutadana per elaborar la nova APP de Participació i Informació de l'Ajuntament
05/04/2017
Convocatòria Ciutadana per elaborar la nova APP de Participació i Informació de l'Ajuntament
La convocatòria tindrà lloc dimecres 5 d'abril a les 19.00 hores a la Nau de la Cultura, segon pis, i han sigut convidades totes les associacions del poble de les quals es disposa de correu electrònic.
Cartell reunió App

La regidoria de Transparència, Comunitat i Participació està desenvolupant un projecte d'incorporació d'una APP per a mòbil i web d'informació i participació ciutadana. Aquesta aplicació informàtica pretén ser una ferramenta a l'abast de tot el veïnat i disponible les 24 hores per a poder informar-se, opinar, proposar i debatre sobre temes d'interès comunitari al nostre poble.

Per a encertar al màxim en la forma i contingut d'aquesta APP, la Regidoria de Participació comptarà amb l'opinió de totes aquelles persones que vulguen col·laborar i amb totes les propostes que es puguen aportar.

És per això que es convoca a tot el veïnat per assistir dimecres 5 d'abril a les 19.00 hores a la Nau de la Cultura, segon pis, perquè compartim tothom quines coses ens agradaria que hi haguera i com voldríem que fóra aquesta futura aplicació.
 

 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167