Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La Regidoria de Cultura de Silla impulsa una línia d'ajudes a l'activitat musical
La Regidoria de Cultura de Silla impulsa una línia d'ajudes a l'activitat musical
01/03/2017
La Regidoria de Cultura de Silla impulsa una línia d'ajudes a l'activitat musical
Valentín Mateos s'ha reunit amb músics professionals per a presentar la proposta.
cultura activitat musical

Valentín Mateos, regidor de Cultura i Memòria Històrica de Silla, s’ha reunit amb alguns dels músics professionals més actius de la ciutat per presentar-los la proposta d’ajudes a l’activitat musical per a músics, compositors i grups. Aquesta proposta destinada a la producció de cançons, CD o vídeos, comptarà també amb la participació de la Regidoria de Normalització Lingüística per tal de promocionar la creació de cançons i llibrets en valencià.

A més a més, Mateos va explicar que l’objectiu de la Regidoria de Cultura és fomentar la música local, per la qual cosa també es contractarà músics locals per a les nits de «Música a la Torre», una novetat emmarcada en el tradicional festival «Paraules al Vent».

A la reunió van assistir Andrés Valero-Castells, El Cifu, Kako Rubio, Iván Brull, Abelard Alba i Agus Gamino, els quals van considerar molt positiva la iniciativa de la Regidoria.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167