Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Resultats de la segona Enquesta Popular a Silla
Resultats de la segona Enquesta Popular a Silla
27/02/2017
Resultats de la segona Enquesta Popular a Silla
Més de 600 persones han participat en la segona Enquesta Popular al nostre poble.
Enquesta Popular
Enquesta Popular
Enquesta Popular

Dins de la línia d’aprofundir en la democràcia al nostre poble de la mà de la ciutadania participativa i activa en les decisions adoptades al poble, la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació va convocar la segona Enquesta Popular de Silla on hem decidit conjuntament sobre diferents temes que afecten a la convivència del nostre poble. 


L’enquesta va obrir el seu termini el dia 20 de febrer fins el 24, amb una participació de més de 600 persones. Els resultats han mostrat algunes de les decisions de la població sobre la freqüència de canvi de banda d'estacionament als nostres carrers, sobre l'ús del centre cívic del parc de l'Estació i sobre la destinació final dels diners recaptats per als refugiats sirians.  


En el cas de la primera qüestió, en què es preguntava sobre la destinació final dels diners recaptats per als refugiats sirians, l’opció guanyadora ha sigut la B “Desitge que els diners es destinen a sostindre els camps de refugiats instal·lats als països al voltant de Síria” 


Els votants també han decidit que volen que el canvi de banda d'estacionament als nostres carrers siga d’un mes; i han ratificat, amb un 51,95% davant d’un 48,05%, l’ús del centre cívic del parc de l’Estació, que serà un centre infantil i juvenil.


Respecte a les qüestions de resposta oberta, els resultats es faran públics quan es revisen totes les propostes ja que el procediment és una mica més llarg.


Pots veure els resultats de la segona Enquesta Popular fent clic a l’enllaç següent sillaparticipa.com


Perquè decidint conjuntament fem poble!

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167