Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Presentacio de JAMP, projecte europeu
Presentacio de JAMP, projecte europeu
16/02/2017
Presentacio de JAMP, projecte europeu
Joves de Silla al intercanvi europeu de Lituània
Arxius Associats
JAMP .MOV JAMP .MOV (48,58 MB)
JAMP
JAMP
JAMP
JAMP
JAMP
Ahir per la vesprada els joves participants al programa europeu Erasmus+ JAMP, Join Art Make Peace,  el qual  s’està portant a terme a Lituània, presentaren l’actuació davant mes de 100 persones a la Casa de la Cultura de Kursenai, població on s’està desenvolupant l’intercanvi de 9 dies.
Els joves porten tota la setmana debatint al voltant de la immigració i els refugiats, per tal de crear amb la dansa i la música una actuació la qual l’ha assatjat i creat en tan sols dos dies.
Els joves a més a més han compartit amb els altre joves la cultura lituana, han visitat els instituts, els col·legis i han estat rebuts per  l’Alcalde de Kursenai amb qui compartiren dades respecte de la emigració que pateix la població. També han participat a les danses folclòriques ja que el dijous 16 és el dia de la festa nacional de Lituània.
L’actuació de JAMP, la qual ha estat composada per tots els participants es podrà visualitzar en unes setmanes a les xarxes socials.
Aquesta activitat es una més de les que es realitzen des del Servei Europeu la Nau Jove per empoderar als joves de Silla i facilitar entre altres l’educació en valors o l’aprenentatge de l’anglès. 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167