Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Intercanvi juvenil Europeu a Lituània
Intercanvi juvenil Europeu a Lituània
11/02/2017
Intercanvi juvenil Europeu a Lituània
15 joves de Silla participen gràcies al programa Erasmus+
Grup Jamp
Grup JAMP
Grup JAMP
Grup Jamp
Grup Jamp
Grup Jamp
Grup Jamp
Grup Jamp
Grup Jamp
Grup Jamp
Grup Jamp
Grup Jamp
Grup Jamp
20170211_135726[1]

         Aquesta setmana l'equip de Joventut ha marxat a Lituània amb un grup de joves de Silla per a realitzar i participar al projecte Europeu JAMP, gràcies al programa Erasmus+.

El projecte gira entorn als refugiats, la pau, la immigració i l’emigració, la tolerància i el respecte mitjançant l'art, la dansa i la musica.

Al llarg dels 9 dies d'intercanvi els quals es desenvolupen a la població de Kursenai al centre de Lituània, els joves intercanviaran idees per tal d'elaborar junt amb el grup de joves lituans un teatre d'ombres al Centre Cultural de Kursenai, amb un aforament de 500 espectadors, el qual es presentarà el dia 15 de febrer.

El grup de joves tant espanyol com lituà esta composat per musics, balladors i cantants els quals porten un parell de mesos preparant la creació artística i dissenyant les activitats.

Aquesta activitat es una més de les que es realitzen des del Servei Europeu la Nau Jove per empoderar als joves de Silla i facilitar entre altres l’educació en valors o l’aprenentatge de l’anglès.  

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167