Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Ens ha deixat Manolo Melero, actor local i Porrot d'Honor a l'Activitat Cultural en 2010
Ens ha deixat Manolo Melero, actor local i Porrot d'Honor a l'Activitat Cultural en 2010
02/02/2017
Ens ha deixat Manolo Melero, actor local i Porrot d'Honor a l'Activitat Cultural en 2010
El sepeli tindrà lloc hui a les 16h a la Nau de la Cultura

Ahir ens va deixar l’actor i veí de Silla, Manolo Melero, que va rebre l’any 2010 la màxima distinció de l’Ajuntament de Silla, el Porrot d’Honor a l’Activitat Cultural per tota la seua trajectòria artística i cívica. 

Ha format part de la història de l’Escola Municipal de Teatre de Silla i del teatre valencià, passant tant pel teatre amateur o l’independent com pel professional, el cinema i la televisió. Sempre ha estat molt implicat en la vida cultural de Silla i vinculat a l’Escola Municipal de Teatre de Silla des de 1987, en la qual ha participat activament en la seua creació el 1985. Tota una vida de dedicació als escenaris de la nostra terra i una part fonamental de la història de la cultura i del teatre de Silla. Degut a que va ser Porrot d'Honor Cultural al 2010 i a la seua trajectòria professional, l’Ajuntament ha autoritzat el sepeli a la Nau de la Cultura.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167