Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La Diputació visita els últims projectes fets a Silla
La Diputació visita els últims projectes fets a Silla
27/01/2017
La Diputació visita els últims projectes fets a Silla
Emili Altur, diputat de Cooperació Municipal de la Diputació de València, ha estat a Silla visitant la plaça del Poble, el carrer de Sant Rafael i l'entorn de la Torre Musulmana remodelades amb fons de la Diputació.
Visita Emili Altur
Visita Emili Altur
Visita Emili Altur
Visita Emili Altur
Visita Emili Altur
Visita Emili Altur

El diputat de Cooperació Municipal  de la Diputació de València, Emili Altur, ha visitat Silla per conèixer de primera mà el resultat de les obres finalitzades finançades per la Diputació així com per a conèixer altres llocs que opten a rebre recursos de la Diputació per a noves actuacions.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozà; la regidora d’Educació, Raquel Sánchez, i el regidor de Promoció Econòmica, Josep Lluís Melero, han acompanyat el diputat pel seu recorregut a Silla. Durant el seu recorregut han transitat per la plaça del Poble i pel carrer de Sant Rafael que han sigut objecte de remodelacions i condicionament. Després han anat a l’entorn de la Torre Musulmana i el Museu Arqueològic  on es faran actuacions per posar en valor l’arquitectura històrica de Silla. Totes aquestes intervencions han sigut finançades amb el suport econòmic de la Diputació a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS). L’última parada de la visita s’ha fet a l’antic col·legi de monges. Els representants de l’Ajuntament van transmetre a la Diputació el seu desig per a poder condicionar-lo per a ús públic amb l’ajuda de la Diputació.

L’alcalde, Vicente Zaragozá, ha volgut agrair a la Diputació de València, representada per Emili Altur, el seu enteniment i ajuda per posar en valor els carrers i els edificis històrics de Silla. Per la seua banda, Emili Altur ha donat l’enhorabona a l’equip de govern pel  treball fet. En declaracions als mitjans ha destacat la seua satisfacció per “poder visitar localitats que opten per invertir recursos en dinamitzar el seu patrimoni”.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167