Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Espai Obert Casal Jove tanca l'últim trimestre de 2016 amb una gran diversitat d'activitats
L'Espai Obert Casal Jove tanca l'últim trimestre de 2016 amb una gran diversitat d'activitats
19/01/2017
L'Espai Obert Casal Jove tanca l'últim trimestre de 2016 amb una gran diversitat d'activitats
Des de setembre fins a desembre, xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys han gaudit de diferents activitats lúdiques i educatives de manera gratuïta
taller Escacs
fàbrica de xocolata
halloween
halloween
Decoració Nadal
taller de cuina
taller d'iigualtat
taller igualtat
trobada de corals
trobada corals

Els tallers per a xiquets i xiquetes es realitzen a l’Espai Obert Casal Jove, un dels espais d’oci i temps lliure sufragats per l’Ajuntament de Silla a través de la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut; Educació; Normalització Lingüística, i Igualtat, encapçalats per la regidora Raquel Sánchez. 

Entre les activitats que s’han organitzat en aquests últims mesos hi ha hagut molta varietat d’activitats perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir al mateix temps que aprenen.  Per exemple, tots els dijous s’ha fet un taller per aprendre a jugar a escacs amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament intel·lectual i recreatiu dels xiquets ja que l’escac millora la capacitat de memòria, anàlisi i resolució de problemes al mateix temps que s’ho passen bé.

Una altra activitat és el taller d’igualtat amb dinàmiques per promoure les relacions igualitàries entre xics i xiques. L’objectiu és que des de menuts reflexionen sobre les concepcions socials de gènere, afavorint relacions entre xics i xiques. També cal destacar els tallers de cuina i decoració en què tant xiquets com xiquetes han realitzat activitats perquè promouen la igualtat i els fan responsables del seu propi benestar.

També s’han fet activitats divertides per les festes de Nadal o de Halloween així com eixides lúdiques a la fàbrica de xocolata de Sueca.

Una activitat que els xiquets i xiquetes han gaudit molt ha sigut la Trobada de Corals, amb la col·laboració i participació del Conservatori Municipal de Silla. Els participants van estar assajant tres dies a la setmana durant el mes de novembre amb el director Paco Abellán per a fer una actuació a la Trobada amb l’objectiu de treballar la importància de la música entre els menuts. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167