Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > 18a edició de la Fira de Sant Sebastià de Silla centrada en el comerç de proximitat
17/01/2017
18a edició de la Fira de Sant Sebastià de Silla centrada en el comerç de proximitat
L' inauguració serà el divendres a les 19.30 hores i comptarà amb la Diputada Provincial de Turisme de la Diputació de Valencia, Pilar Moncho.
Arxius Associats

Des del 27 fins al 29 de gener tindrà lloc la XVIII edició de la Fira de Sant Sebastià de Silla. La Fira es va haver d’ajornar per una onada de fred que va afectar la província de València.

Enguany la Fira es concentrarà en promoure el comerç de proximitat fent una defensa dels comerços i l’agricultura local com a motor econòmic per a la població. Els visitants podran degustar productes oferits pels hostalers i altres associacions locals, així com gaudir d’una fira medieval plena de productes tradicionals i artesanals muntada al voltant de la fira comercial.

La inauguració serà el divendres a les 19.30 hores i comptarà amb la diputada provincial de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, que serà acompanyada per l’alcalde, Vicente Zaragozá; el regidor de Promoció Econòmica, Josep Lluís Melero, i a la resta d’autoritats locals en un recorregut pel recinte de la Fira.

A banda dels expositors comercials, durant el cap de setmana hi haurà organitzades moltes activitats per a totes les edats i tots els gustos. Des d’exposicions, activitats d’animació infantil o tallers de manualitats, fins a concerts (com els de Trio de Jazz, la Coral Jove o de Ramonet ), desfilades de moda o obres de teatre. El programa complet es pot consultar en aquest enllaç 

http://www.silla.es/rs/23675/d112d6ad-54ec-438b-9358-4483f9e98868/0cb/filename/images.pdf

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167