Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Els Reis Mags arriben al port de Silla amb barca des de l'Albufera
Els Reis Mags arriben al port de Silla amb barca des de l'Albufera
05/01/2017
Els Reis Mags arriben al port de Silla amb barca des de l'Albufera
Un any més, Melcior, Gaspar i Baltasar han visitat Silla en la vespra de la màgica nit de Reis
Cavalcada1
Cavalcada2
Cavalcada3
Cavalcada4
Cavalcada5
Cavalcada6
Cavalcada7
Cavalcada8
Cavalcada9
Cavalcada10
Cavalcada11
Cavalcada12
Cavalcada13
Cavalcada14

Les seues majestats han arribat al port del municipi amb les barques de l’associació local i en col·laboració de la Confraria de Pescadors. D’aquesta manera tan original, els Reis Mags volgueren celebrar la concessió de la pesca artesanal i la navegació a vela llatina com a BIC (Bé d’Interés Cultural).

Desenes de xiquets i xiquetes els van esperar impacients al port de Silla, on van arribar a les 16 hores. Allà van ser rebuts per l’alcalde Vicente Zaragozá i per la regidora de Festes Josefina Zaragozà, que van donar la benvinguda a les seues majestats de part de tots els ciutadans i ciutadanes de Silla.

Des del port de Silla es van traslladar a la plaça d’Espanya, recentment oberta al trànsit, on va començar la Gran Cavalcada dels Reis Mags, acompanyats per la Colla de Dolçainers i Tabaleters el Garbí, de personatges Disney i d’un poblat nadalenc muntat per GEIM l’Escoleta Infantil, grup d’animació, ballarines dels clubs de patinatge Xen Silla i l’Albufera i pescadors i pescadores de les sis falles de Silla. 

Tots junts van desfilar pel carrer de València fins a arribar a l’Ajuntament, situat a la renovada plaça del Poble, on es concentraren molts xiquets i xiquetes amb les seues famílies. En arribar a la plaça es va fer l’ofrena d’or, encens i mirra al Betlem vivent muntat a la porta de l’església per part del grup Scout Creixent. Acte seguit, els Reis van pujat al balcó de l’Ajuntament, on van rebre les claus del poble per part de l’alcalde.

El grup musical ‘Diverpeques’ va posar el punt i final a la visita dels Reis Mags amb les cançons infantils més populars del moment. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167