Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Possibles problemes de circulació durant la Cavalcada dels ‘Reis Mags'
Possibles problemes de circulació durant la Cavalcada dels ‘Reis Mags'
03/01/2017
Possibles problemes de circulació durant la Cavalcada dels ‘Reis Mags'
El pròxim dijous 5 de gener pot haver-hi problemes de circulació a diversos carrers de Silla amb motiu de la realització de la Cavalcada dels Reis Mags.

Els problemes de circulació es poden iniciar sobre les 16.30 hores en el tram del carrer de València comprés entre la cruïlla amb els carrers d’Albal i de la Cooperativa i la cruïlla amb les avingudes dels Reis Catòlics i del País Valencià, ja que en aquest tram és on es concentraran tots els participants a la Cavalcada.

Posteriorment, a partir de les 17.30 hores, hora oficial d’inici de la Cavalcada, els possibles problemes es traslladaran a la resta del carrer de València fins a arribar a la plaça del Poble, lloc on finalitzarà la cavalcada i es farà l’ofrena d’or, encens i mirra al Betlem vivent a la porta de l’església, el lliurament de les claus del poble de Silla als Reis Mags per part de l’alcalde de la ciutat i l’actuació musical del grup Diverpeques.

Per aquest motiu, la Policia demana a tots els ciutadans i ciutadanes de Silla que, si han de circular amb els seus vehicles per la població, eviten fer-ho pels carrers afectats pel recorregut de la Cavalcada i els que hi desemboquen.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167