Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Multitudinària V Sant Silvestre Solidària de Silla
Multitudinària V Sant Silvestre Solidària de Silla
30/12/2016
Multitudinària V Sant Silvestre Solidària de Silla
En la seua quinta edició i com ja es tradició, la Sant Silvestre Solidària de Silla ha sigut tot un èxit de participació amb més de 500 corredors, superant les xifres de l'any passat.
Sant_silvestre2016
Sant_silvestre2016
Sant_silvestre2016
Sant_silvestre2016
Sant_silvestre2016
Sant_silvestre2016
Sant_silvestre2016
Sant_silvestre2016
Sant_silvestre2016
Sant_silvestre2016

A les 19.30 començaren les inscripcions i l'arreplegament d'aliments a la plaça del poble que es va omplir de corredors i gent disfressada, en un ambient nadalenc i festiu. A les 20h, es va donar el tret de sortida d'aquest recorregut urbà de 4,3 quilòmetres que ha començat a la Plaça del Poble i ha passat pel Passeig de l'Albereda i el carrer de Sant Josep, entre d'altres. Finalment, els corredors han tornat a la plaça del poble on els estava esperant una xocolata calenta, perfecta recompensa per a reprendre forces i gaudir del caràcter solidari i no competitiu d'aquest esdeveniment.


El ritme de la prova ha sigut ràpid i els primers corredors arribaren a la meta transcorreguts 23 minuts. La majoria ho va fer en grup, encara que hi van haver uns quants avantatjats que es van desmarcar. La assistència va ser tant de xiquets i xiquetes com d'adults i la prova es va desenvolupar sense cap incidència.


Enguany s'ha fet la Sant Silvestre en dijous i no en cap de setmana com és habitual per tal de no coincidir amb cap d'any ni amb la Sant Silvestre de València però això no ha fet que la gent no volguera participar i col·laborar amb la causa solidària.


Tots els corredors havien de col·laborar portant aliments no peribles com a inscripció per a poder participar. Els aliments seran destinats a Càritas de Silla i al Menjador Social de la Parròquia Sant Roc. Aquest acte ha sigut organitzat en col·laboració per l'Ajuntament de Silla, Càritas Menjador Social Sant Roc, el Club d'Atletisme de Silla, Triamics i el Club Triatló de Silla. Segons els organitzadors, s'han arreplegat una gran quantitat d'aliments, complint-se totes les expectatives.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167