Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Divertida Setmana de Nadal per als més menuts
Divertida Setmana de Nadal per als més menuts
29/12/2016
Divertida Setmana de Nadal per als més menuts
Des de 27 de desembre fins al dia de Reis, L'Ajuntament de Silla ha organitzat una agenda cultural amb música, cine, màgia i esports com a preludi de la visita dels Reis Mags.
marcel el marcià
marcel el marcià
marcel el marcià
marcel el marcià
marcel el marcià
marcel el marcià
marcel el marcià
marcel el marcià

El dimarts, els xiquets i xiquetes van tenir l'ocasió de vore la pel·lícula d'animació "Zootropolis" al Teatre de la Plaça. El dimecres, també al Teatre de la Plaça, va ser el torn de l'espectacle de màgia i il·lusionisme "Ilusiónate" de Santillusions i Robert Hermes un espectacle molt participatiu que va deixar bocabadats a grans i menuts. Seguidament després de l'espectacle de màgia, tots els xiquets i xiquetes van gaudir de l'actuació musical de "Marcel el marcià" qui va omplir la plaça del poble amb les seues divertides i educatives cançons.


Per altra banda, hui arriba un dels esdeveniments més esperats del nadal a Silla, la V Sant Silvestre Solidària, on centenars de corredors participaran en el recorregut urbà de 4,1 quilòmetres pels carrers de Silla. Tothom que vulga inscriure's pot fer-ho a les 19.30, a la mateixa plaça del poble aportant aliments no peribles que seran destinats a Càritas i al Menjador Social de la Parròquia Sant Roc. Després de la carrera com és tradició hi haurà xocolatada per a tots els participants. Aquesta activitat que es celebra de forma anual, ha sigut organitzada per Atletisme Silla i Triamics, Triatló, Càritas Menjador Social Sant Roc i L'Ajuntament de Silla.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167