Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Oberta la Plaça Espanya, després de 7 anys d'obres paralitzades
Oberta la Plaça Espanya, després de 7 anys d'obres paralitzades
26/12/2016
Oberta la Plaça Espanya, després de 7 anys d'obres paralitzades
L'Alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i el Regidor de Projectes d'Obres Estratègiques, Josep Lluís Melero, han revisat l'obertura al tràfic de la Plaça d'Espanya
plaça_españa
plaça_españa
plaça_españa
plaça_españa
plaça_españa
plaça_españa

Aquesta ha estat oberta després de la finalització de les obres de la segona fase del projecte integral de Pluvials de la Generalitat Valenciana. 


Es tracta d'un ambiciós projecte basat en la construcció d'un col·lector amb capacitat per 4.5 metres cúbics d'aigua. Gràcies a aquesta obra s'evitaran els problemes d'inundacions de diverses localitzacions de la població com la Plaça Espanya, la Plaça de l’Hort del Satisfet o la Avinguda d’Alacant, alguna cosa que es produïa cada vegada que plovia. A més, el projecte compta amb un nou semàfor que ajudarà a gestionar el tràfic en l'encreuament entre el carrer València, José María Peman i la Avinguda dels Reis Catòlics.

 
Les fortes pluges de les últimes setmanes han servit per comprovar l'èxit del projecte i el bon funcionament d'aquesta nova infraestructura que acabarà amb les inundacions. Aquesta actuació a la plaça d'Espanya està inclosa dins del projecte global d'evacuació de pluvials del municipi de Silla que en la seva segona fase té un cost d'1.5 milions d'euros d'inversió procedent de la Generalitat Valenciana. 


Durant l'acte d'obertura, l'alcalde de Silla i el regidor han valorat molt positivament el resultat de les obres que tindran continuïtat en una quarta fase dotada de 6.2 milions d'euros. Com informa l'alcalde, aquesta nova fase començarà a meitat del proper exercici i serà assumida íntegrament per la Conselleria de Medi Ambient . 

 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167