Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Finalitzades les obres a la Plaça del Poble
Finalitzades les obres  a la Plaça del Poble
27/12/2016
Finalitzades les obres a la Plaça del Poble
S'obrirà al tràfic el pròxim dia 2 de Gener
obres_plaça
obres plaça
obres_plaça
obres_plaça
DSC08121
DSC08212
DSC08214
IMG-20161230-WA0011
IMG-20161230-WA0013

Després de mesos de treball, ja s'han finalitzat les obres de remodelació de la cèntrica plaça del Poble de Silla, on es troba l'Ajuntament i l'església, i s'obrirà al tràfic el pròxim dia 2 de Gener. Es tracta d'un dels espais més emblemàtics de Silla i aquestes obres van a convertir la plaça en un espai més accessibles per als vianants. El paviment ha sigut substituït per pedra natural, donant una continuïtat completa a tota la plaça i al recorregut entre el carrer de València i el carrer de Sant Roc.


A més les obres també s'han centrat a adaptar i millorar els accessos de l'església parroquial, l'obra ha consistit en la instal·lació d'una rampa per a accés de minusvàlids i persones amb mobilitat reduïda a l'edifici, respectant l'antiguitat de l'edifici.


Cal destacar que la col·locació del mobiliari urbà, fa factible els múltiples usos tradicionals de la plaça i la celebració d'actes religiosos i civils de tot tipus (processons, festa major, plaça de bous, etc), ja que tant els pilons com la resta de mobiliari son desmuntables.


Amb aquest projecte, l'equip de govern posa de manifest una de les seves prioritats com és la recuperació del centre històric de Silla per als veïns. Les obres de remodelació han sigut finançades per la Diputació de València, a través del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles per a l'any 2015, i el cost total amb l'IVA inclòs és de 147.340 euros.

 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167