Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Activació del Portal de Transparència
Activació del Portal de Transparència
27/12/2016
Activació del Portal de Transparència
Dins del marc del procés de modernització que l'actual equip de govern ha posat en marxa, la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació de l'Ajuntament de Silla ha activat el nou Portal de Transparència.
transparencia

El Portal de Transparència està basat en la plataforma facilitada pel Ministeri d'Administracions Públiques perquè respon a les necessitats dels Ajuntaments en matèria de transparència després de superar moltes proves per part del personal tècnic del Ministeri. Actualment, més d'un centenar de municipis de la província de València s'han adherit a aquesta plataforma telemàtica. La major part d'ells està preparant el seu portal i es troba en fase d'actualització de dades mentre que altres ho tenen ja publicat i en funcionament.Amb la renovació i actualització del Portal de Transparència es pretén que la informació pública vinculada a l'Administració local (adjudicació d'obres, contractes, pressupostos anuals, convenis, reglaments, normatives, etc.) siga accessible i pública per a tota la ciutadania. També es tindrà accés a les declaracions de béns dels regidors i regidores i als seus currículums.


https://ayto-silla.transparencialocal.gob.es/es_ES/

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167