Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Èxit a la inauguració de l'exposició solidària d'aquarel·les d'Amparo Miguel
Èxit a la inauguració de l'exposició solidària d'aquarel·les d'Amparo Miguel
20/12/2016
Èxit a la inauguració de l'exposició solidària d'aquarel·les d'Amparo Miguel
En les primeres hores es van vendre al voltant de 50 quadres. La recaptació serà destinada integrament a Càritas i el menjador social.
Amparo_Miguel
Amparo_Miguel
Amparo_Miguel

Divendres passat va tindre lloc a la Nau de la Cultura de Silla la inauguració de l’exposició solidària d’aquarel·les d’Amparo Miguel, la pediatra del Centre de Salut de Silla. En el seu temps lliure, Amparo es dedica a pintar quadres d'aquesta manera, amb paisatges, retrats i bodegons pintats amb tot tipus de tècniques. Amparo ajudarà amb tots els diners recaptats  a les famílies sense recursos, a través de Càritas i el menjador social.

A l’acte van voler assistir el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Silla, Valentín Mateos; la regidora de Benestar Social, Trini Martínez, i el regidor d’Els Verds, Antonio Navarro, així com representants de les tres parròquies del nostre poble.

L’exposició estarà oberta a la sala d'exposicions de Silla, des del divendres 16 fins al divendres 23 de desembre amb l’horari següent:

Divendres 16, inauguració de l’exposició a les 20:00 hores.

Dissabte 17, d’11:30 a 14:00 hores.

De dilluns 19 a divendres 23, de 18:30 a 20:30 hores.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167