Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SILLA REPARTEIX LES CARTES DELS REIS MAGS EN VALENCIÀ I DESITJA QUE ELS JOCS NO SIGUEN SEXISTES
SILLA REPARTEIX LES CARTES DELS REIS MAGS EN VALENCIÀ I DESITJA QUE ELS JOCS NO SIGUEN SEXISTES
16/12/2016
SILLA REPARTEIX LES CARTES DELS REIS MAGS EN VALENCIÀ I DESITJA QUE ELS JOCS NO SIGUEN SEXISTES
Els Reis Mags també lligen en valencià
carta_reis
carta_reis
carta_reis

L’Ajuntament de Silla, a través de la Regidoria de Normalització Lingüística, està repartint les cartes dels Reis Mags en valencià entre els xiquets i les xiquetes de Silla en col·laboració amb els Reis Mags i amb el professorat dels col·legis.

Enguany la carta té un disseny molt fi i està pensada perquè la nostra xicalla puga demanar als Reis Mags allò que més desitgen llibres, jocs, roba, consoles, nines, bicicletes... sense importar el seu sexe i tenint present que els Reis Mags també lligen i parlen en valencià.

Segons la regidora de Normalització Lingüística, Raquel Sánchez, «Enguany espere que les xiquetes i els xiquets demanen allò que més il·lusió els faça independentment del seu sexe. I espere que les persones adultes no els eduquem en el rol que les nines, els peluixos, les cuinetes... és per a xiquetes, i que els cotxes, els jocs de construcció, els robots... són per a xiquets. Cadascú de nosaltres, des de menuts, hem de ser lliures per desitjar allò que volem. La societat valenciana canvia i els nostres fills i filles també.»


Aquestes cartes, a banda de distribuir-se entre els col·legis, també es poden trobar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, al Servei de Normalització Lingüística, a la Nau Jove i en molts pobles valencians.

 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167