Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El CEIP Sant Roc ha estat reconegut al Festival de l'Audiovisual i les Noves Tecnologies Tirant Avant 2016
El CEIP Sant Roc ha estat reconegut al Festival de l'Audiovisual i les Noves Tecnologies Tirant Avant 2016
14/12/2016
El CEIP Sant Roc ha estat reconegut al Festival de l'Audiovisual i les Noves Tecnologies Tirant Avant 2016
Aquestos premis reconeixen la tasca desenvolupada pels diferents sectors de la indústria audiovisual d'aquest territori i es lliuren en el marc del Festival de Curts de Radio City València.
tirant
tirant2

El projecte de ràdio i TV escolar del CEIP Sant Roc ha estat reconegut al Festival de l’Audiovisual i les Noves Tecnologies Tirant Avant 2016 que organitza l'Agència d'Informació, Formació i Foment de l'Audiovisual (Aiffa) i dirigits per Francesc Fenollosa i Ten.


En aquesta edició s'ha reconegut en la categoria Tirant Avant Escolar, destinat als centres educatius, al CEIP Sant Roc pels seus informatius en castellà.

Aquests premis anualment reconeixen la tasca desenvolupada pels diferents sectors de la indústria audiovisual d'aquest territori i es lliuren en el marc del Festival de Curts de Radio City València. 

La seua primera edició va tindre lloc el 1999. Dins del lliurament de premis, acte central del cicle, s'honora a totes les branques tècniques i artístiques del cinema (llarg, curt, documental), televisió i videoclip.

L’equip directiu docent, acompanyat per l’alumnat, va recollir el premi el passat dilluns dia 12 de desembre a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. Des de la Regidoria d’Educació volem donar l’enhorabona per la innovació i els projectes que es porten endavant al centre educatiu.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167