Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament rep una proposta veïnal amb 170 firmes
 L'Ajuntament rep una proposta veïnal amb 170 firmes
07/12/2016
L'Ajuntament rep una proposta veïnal amb 170 firmes
Una demanda veïnal del Molí de Magalló s'ha registrat a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania.
molí magalló
molí magalló
molí magalló

Més d’un centenar de signatures reivindiquen el correcte manteniment, per part dels serveis municipals, de l’estanc d’aigua artificial que serveix per fer més bonic el Parc, el qual es troba en situació d’abandonament.

L’equip de govern local ha pres bona nota de la problemàtica que s’arrossega des de fa temps.

La Regidoria de Participació ha contactat amb la veïna promotora de les firmes per conéixer a fons la dimensió de la demanda. “Sempre hi ha, i sempre hi haurà, coses que millorar al nostre poble i per això valorem molt positivament la mobilització popular, ja que ens permet detectar millor les demandes i necessitats del veïnat i dels diversos col·lectius”, assenyala el regidor Salvador Mestre.

Així mateix, la Regidoria de Participació recorda al veïnat la disposició de l’equip de govern local a estar en constant conversa amb la ciutadania i escoltar les sol·licituds, els suggeriments i les demandes populars per tal que les decisions es prenguen d’acord amb el criteri ciutadà per millorar serveis i per decidir inversions. L’Ajuntament posa a disposició del veïnat un imprés per recollir signatures que donen suport a una proposta, suggeriment o demanda. Podeu descarregar-lo ací https://goo.gl/MH12On )

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167