Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > APROVAT EL TALLER D'OCUPACIÓ "SILLA EN MARXA" S'INICIEN ELS PROCESOS DE SELECCIÓ
APROVAT EL TALLER D'OCUPACIÓ "SILLA EN MARXA" S'INICIEN ELS PROCESOS DE SELECCIÓ
29/11/2016
APROVAT EL TALLER D'OCUPACIÓ "SILLA EN MARXA" S'INICIEN ELS PROCESOS DE SELECCIÓ
El Servef ha concedit a l'Ajuntament de Silla una subvenció de 556.390,80 Euros per a la realització del TALLER D'OCUPACIÓ "SILLA EN MARXA".
taller SillaEnMarxa
escola taller 7
escola taller abril 4
escola taller abril 3
escola taller 6

El Taller d’Ocupació SILLA EN MARXA possibilitarà la formació i contractació de 30 persones desempleades majors de 25 anys en les especialitats de jardineria, agricultura i electricitat.

El Taller tindrà una duració de 12 mesos i els alumnes a la vegada que es formen tindran un contracte de formació des de l’inici. Esta previst l’inici a finals de desembre.

Selecció de personal directiu, docent i de suport

S’obri el termini per a la selecció del director/a del Taller l’Ocupació, personal docent, un monitor/a de jardineria, monitor/a d’electricitat, monitor/a d’agricultura, professor/a de recolzament i personal de suport (administratiu).

Les bases estan disponibles en la web municipal, (portal aDES, programes d’ocupació) en el tauler d’anuncis de la Corporació i d’aDEs.

El procés de selecció és oferta genèrica tramitada pel Centre Servef de Silla, mitjançant el portal web GVA.JOBS (http://www.servef.gva.es/gvajobs)

Selecció d’alumnes-treballadors/treballadores

La selecció d’alumnes-treballadors/treballadores és realitzarà mitjançant oferta genèrica tramitada pel Centre Servef de Silla, qui fa una preselecció. Per la qual cosa les persones interessades en participar hauran d’inscriures en el Taller en l’ especialitat que desitgen optar en l’Oficina del Servef de Silla.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167