Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Comença la formació de personal per al nou servei municipal d'atenció a les persones afectades per la hipoteca.
Comença la formació de personal per al nou servei municipal d'atenció a les persones afectades per la hipoteca.
29/11/2016
Comença la formació de personal per al nou servei municipal d'atenció a les persones afectades per la hipoteca.
A l'inici de la formació han assistit el regidor de Comunitat, Salva Mestre, i la regidora de Benestar Social, Trini Martínez.
curs hipoteca
curs hipoteca

L’equip tècnic de Serveis Socials de l'Ajuntament ha iniciat avui el Pla de Formació del personal amb l'expert en assessoria hipotecària Rafa Aguado, que permetrà ajudar al màxim les persones afectades per problemes hipotecaris amb els bancs.


Aquesta iniciativa ha estat impulsada per la Regidoria de Comunitat en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Silla amb l'objectiu  d’aprofundir en la millora dels serveis comunitaris oferint un servei d'assessorament hipotecari avançat, específic i preventiu en fase prejudicial per donar solució als problemes al més prompte possible mitjançant la negociació amb els bancs i així poder evitar el judici i els processos de desnonaments.


El personal ha valorat molt positivament la formació rebuda que els servirà per a donar un millor servei en l’atenció a la ciutadania en problemes hipotecaris i els ajudarà a donar una bona orientació preliminar per a resoldre els conflictes.


Aquest servei se suma al Programa d’Intermediació Hipotecària i Assessorament Legal en Matèria d’Habitatge que es presta una vegada al mes i posa a disposició de la ciutadania una persona lletrada que s’encarrega de l’atenció, l’assessorament, el seguiment i la mediació dels veïns i veïnes que tinguen problemes amb l’impagament de les seues hipoteques davant de la pressió del banc i l’amenaça de pèrdua de l’habitatge.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167