Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Hui a les 11.30 h concentració contra la violència de gènere a la plaça del Mercat Vell
Hui a les 11.30 h concentració contra la violència de gènere a la plaça del Mercat Vell
25/11/2016
Hui a les 11.30 h concentració contra la violència de gènere a la plaça del Mercat Vell
En record a les dones assassinades, víctimes per violència de gènere de l'any 2016, les persones participants podran participar en el mural per dir «Prou!» a la violència de gènere
DípticImpremta-12017
DípticImpremta-32017

La Regidoria d’Igualtat i la Casa de la Dona convoquen la concentració del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, a la plaça del Mercat Vell. Enguany a l’acte s’ha implicat l’alumnat de Batxillerat Artístic i de 4t de l’ESO i la Coral de l’IES Sanchis Guarner. Professorat i alumnes han preparat un mural col·lectiu per mostrar el rebuig i conscienciar sobre el problema de la violència cap a les dones.

 

En record a les dones assassinades, víctimes per violència de gènere de l’any 2016, les persones participants podran participar en el mural per dir «Prou!» a la violència de gènere a través de les inscripcions preparades per l’alumnat.

 

Per acabar es llegirà el manifest del 25 de Novembre i es guardarà silenci.

 

Més activitats

El dissabte 26, a les 18h, a la plaça del Mercat Nou, l’associació Bombo Clap i la Casa de la Dona organitzen per primera vegada les batalles de rap contra la violència de gènere.  A les 20 hores tindrà lloc el Concert Solidari de Pep el Botifarra i Miguel Gil. La recaptació de les entrades es donarà a la Fundació Ana Bella i a la Xarxa de Supervivents.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167