Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > «Paraules Boniques Sempre» contra la violència verbal
«Paraules Boniques Sempre» contra la violència verbal
25/11/2016
«Paraules Boniques Sempre» contra la violència verbal
Els centres educatius d'infantil i primària de Silla estan fent una activitat molt senzilla i alhora divertida, anomenada «Paraules Boniques Sempre».
paraules_boniqques
paraules_boniques
paraules_boniques
paraules_boniques
paraules_boniques

Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere,  els centres educatius d’infantil i primària de Silla estan fent una activitat molt senzilla i alhora divertida, anomenada «Paraules Boniques Sempre».  L’objectiu és explicar als escolars que hi ha paraules que fan mal i que el seu extrem s’anomena violència verbal. Per això s’ha instal·lat una bústia a l’entrada de l’escola on la comunitat educativa està dipositant cartes  dirigides a altres persones de l’escola emprant sempre un llenguatge en positiu. 

 

D’aquesta manera es pretén, entre totes i tots, posar en valor les actituds de respecte i d'estima cap a les altres persones i promoure l'expressió de les emocions positives vers companys i companyes i altres membres de la comunitat educativa. 

 

L’activitat ha estat proposada per la Regidoria d’Igualtat, el Consell de la Dona i els col·lectiu de la Casa de la Dona –Col·lectiu de Dones, Dones Progressistes i Dones amb Compromís–  per tal de sensibilitzar, informar i previndre sobre senyals evidents de la violència de gènere com  són l’insult, l’amenaça o la humiliació a través del seu contrari, les Paraules Boniques Sempre.

Pots veure totes les imatges a : ací

 

 

 

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167