Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Nit d'Oci alternatiu
Nit d'Oci alternatiu
24/11/2016
Nit d'Oci alternatiu
Al voltant de 140, els quals varen gaudir de diferents jocs i activitats a "La nit és jove"
oci nocturn
oci nocturn
oci nocturn
oci nocturn

 

El passat divendres 18 de novembre, a partir de les huit de la vesprada, es va realitzar una nit d'oci alternatiu a la Nau de la Cultura. El públic al qual anava destinat l'activitat era per a joves de 12 a 17 anys. Van assistir al voltant de 140, els quals varen gaudir de diferents jocs.

 

Les activitats estaven compostes per; uns campionats de futbol i karaoke a mans de una play station, lluites de ball amb el joc just dance de la wii. També, es van fer tornejos de ping-pong i futbolí; i per últim, una secció de jocs de taula que estava composta per: jenga , jungle speed, "¿qué tengo en el coco?", UNO, etc.

A totes aquestes activitats, es va unir un passatge del terror, que va tindre lloc a la torre musulmana. Entraven en grups de 7 persones i es deixaven portar per les meravelles del món terrorífic. Tots coincidiren en que es van divertir i molts d'ells van repetir.

Els monitors d'aquesta activitat van ser, sobretot, participants de connecta jove d´anys anteriors, que van estar fent personatges de terror a la torre i monitors als diferents jocs de la Nau de la Cultura. També, van comptar amb la participació de l'associació creixent de scouts de Silla, que van ajudar en totes les activitats proposades.Tot açó, coordinat pel àrea de joventut de l´Ajuntament de Silla.

Sobre les 22h, vam fer un "flash move" de ball, seguint una coreografia portada per dues xiques de Connecta Jove. Més tard, realitzaren un ' mannequin challenge' on van participar tots els assistents que es trobaven a l'interior de la nau.


Ho vam passar d'allò més bé, i vam oferir als joves una nit diferent per a gaudir dels amics, de la música i coneixer gent.
Tant ells com els pares es varen agrair aquesta iniciativa, ja que aquesta franja d’edat tenen dificultats en trobar un lloc on divertir-se .
Després de l'èxit del divendres, estem segurs que tornarem a repetir l'activitat!

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167