Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'associació Sembrant Camins reprén la seua activitat als centres escolars de Silla
L'associació Sembrant Camins reprén la seua activitat als centres escolars de Silla
16/11/2016
L'associació Sembrant Camins reprén la seua activitat als centres escolars de Silla
La seua activitat se centra en l'acompanyament a la transició de primària a secundària per prevenir el fracàs escolar i l'assetjament.
Sembrando_Caminos

Aquest matí la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Silla, Raquel Sánchez, s'ha reunit amb representants de l'associació Sembrant Camins que han représ la seua activitat als centres educatius del nostre municipi.

Sembrant Camins és una associació sense ànim de lucre formada per un grup d'integradors socials units per una forta vocació social i de respecte al nostre entorn per l'objectiu comú d'acabar amb les desigualtats i l'exclusió i amb una àmplia experiència tant en el desenvolupament de projectes com en la col·laboració amb diferents entitats i col·lectius.

La seua missió als centres educatius del nostre municipi és l'acompanyament a la transició de primària a secundària per prevenir o atallar el fracàs escolar i l'exclusió, treballar la diversitat i augmentar la competència social dels participants, així com fomentar la integració socioeducativa dels escolars per prevenir l'assetjament.

Aquest és un projecte sufragat per la fundació Divina Pastora i l'Obra Social la Caixa.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167