Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El TRÀNSIT RODAT A LA PLAÇA DEL POBLE es tallarà a partir del 16 de novembre
El TRÀNSIT RODAT A LA PLAÇA DEL POBLE es tallarà a partir del 16 de novembre
15/11/2016
El TRÀNSIT RODAT A LA PLAÇA DEL POBLE es tallarà a partir del 16 de novembre
No es podrà circular per la plaça del Poble mentre duren les obres de remodelació, aproximadament un mes.
Señalización Calle Plaça del poble

L’ajuntament de silla, comunica:

 Amb motiu de la realització de les obres de remodelació de la plaça del Poble, a partir de les 8 hores del dia 16 de novembre de 2016, es tallarà a la circulació de vehicles l'accés a la plaça del Poble, de la forma següent:

         Es tallarà al trànsit el carrer de Sant Vicent des del mateix encreuament amb l’avinguda de Jaume I. Es limitarà sols a l’entrada de veïns.

         Es tallarà el tram del carrer de València, des de l’encreuament amb el carrer de Santa Teresa fins a la plaça del Poble. Es limitarà sols a l’entrada de veïns.

         Es tallarà el tram de carrer de Peset Aleixandre cap al carrer de la Llibertat i plaça, a l’altura de l’encreuament amb el carrer del Barrasí. Es limitarà sols a l’entrada de veïns.

         S’habilitarà, sols per al veïnat, l’accés al carrer de Sant Roc sentit plaça del Poble des de l’encreuament amb el carrer del Port.

D'aquesta manera, per tal de poder accedir a la plaça del Poble, s'haurà d'entrar pel carrer del Castell des de la plaça del Mercat Vell. Aquest accés es limitarà sols per a donar servei als negocis que es troben al voltant de la plaça, a excepció dels dijous.

Al plànol que s'hi adjunta es pot veure la zona afectada pel tall esmentat.

Disculpeu les molèsties.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167