Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > AJUDES empobriment energètic
AJUDES empobriment energètic
09/11/2016
AJUDES empobriment energètic
El termini de presentació de sol·licituds és fins al 31 de desembre o fins que s'esgote la dotació pressupostària destinada per a aquesta convocatòria.

L’Ajuntament de Silla, des de la Regidoria de Benestar Social, s’ha acollit a la convocatòria de la Diputació de València (BOP 17.06.2016) sobre ajudes a la pobresa energètica als municipis i mancomunitats de municipis fins a 20.000 habitants per al finançament de programes municipals d’emergència social específics de lluita contra l’empobriment energètic 2016.

 

Aquestes ajudes preveuen els subministraments d’energia domèstica. El termini de presentació de sol·licituds és fins al 31 de desembre o fins que s’esgote la dotació pressupostària destinada per a aquesta convocatòria.

Aquesta és una de les diverses actuacions municipals que l’Ajuntament de Silla, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha realitzat durant el 2016 per a evitar  l’empobriment energètic de la ciutadania de Silla.

Durant aquest any, l’Ajuntament de Silla s’ha acollit a diverses convocatòries de subvencions per part de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori (l’Ordre 3/2015, d’ajudes per evitar la pobresa energètica en les llars en risc d’exclusió social i pèrdua d’habitatge per no poder atendre el pagament de lloguer, i l’Ordre 9/2016, d’ajudes de lloguer d’emergència social)

 

 

Més informació:

Àrea de Benestar Social

 C/ Sant Josep, 56. Tel. 961212222

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167