Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Accident laboral a l'avinguda albufera
Accident laboral a l'avinguda albufera
24/10/2016
Accident laboral a l'avinguda albufera
Un operari ha hagut de ser ates pels serveis d'emergència
accident
Un operari que treballava a les obres d'evacuació d'aigües brutes de 'unitat d'execució de l'Alteró ha resultat ferit després de sofrir un cop al desprendre's la rasa on és trobava treballant.


L'accident s'ha conegut en rebre's una trucada al servei d'emergència i policia local al voltant de les 11:30 del matí, mobilitzant-se al lloc assistència mèdica, bombers i una patrulla de la Policia Local.
Aquesta obra, l'executa l'agrupació d'interès urbanístic a petició de l'Ajuntament, per aquest motiu, tot allò referent a les mesures de salut i seguretat en el treball, és responsabilitat del contractant, és a dir, la pròpia agrupació.


Des de l'Ajuntament de Silla, lamentem l'accident, i desitgem una immediata recuperació del treballador, per altra banda, tant la policia judicial, com totes les parts implicades, ja han pres totes les accions protocol·làries previstes per aquests casos.
 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167