Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > ESTRENA DEL "MAKING OFF" DE LA NOVA CANÇÓ DEL CIFU "DE ORO Y REINA"
ESTRENA DEL "MAKING OFF" DE LA NOVA CANÇÓ DEL CIFU  "DE ORO Y REINA"
24/10/2016
ESTRENA DEL "MAKING OFF" DE LA NOVA CANÇÓ DEL CIFU "DE ORO Y REINA"
Col·laboren La Lírica i la Regidoria de Cultura i Memòria Històrica de Silla
cifu

"De oro y reina" és una cançó original del cantautor Sergio Cifuentes Sánchez, Cifu (València, 1978), que s’inclou dins d’un projecte discogràfic més ampli titulat "Que si quieres arroz Catalina".

La cançó ha sigut gravada pel també músic i productor valencià Ricardo Esteve i compta amb les veus de les dones de la Coral de l’Agrupació Musical la Lírica de Silla (València).

Com ja es va fer en "Princesa" (De Fiera en Fiera -2013-) o en "Nube" (La otra acera de la luna -2015-) el món de la dona ha estat sempre present en la breu, però intensa, obra de l’autor. Sempre en llenguatge poètic, la cançó permet intuir les emocions que transiten des de la soledat i la incomprensió fins a la fortalesa i la vitalitat de  l’univers femení.

En el projecte col·labora, a més de La Lírica, la Regidoria de Cultura i Memòria Històrica de l’Ajuntament de Silla en la seua actual línia de suport als artistes locals.

El "making off" de la gravació serà difós pels canals de l’autor i de l’Ajuntament de Silla.

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167