Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla s'uneix per ajudar Toñete
Silla s'uneix per ajudar Toñete
19/10/2016
Silla s'uneix per ajudar Toñete
Toñete pateix una malaltia catalogada com a rara i necessita ajuda per millorar la seua qualitat de vida.
Cartel toñete

 

 El nostre veïnet pateix una malaltia de les denominades rares, síndrome de West, una alteració cerebral greu i poc freqüent que li impedeix portar una vida normal i la seua família està treballant molt dur per poder donar-li una bona qualitat de vida.

 

Però, lamentablement, el cost del tractament perquè Antonio puga millorar la seua qualitat de vida és tan elevat que la seua família no pot assumir-ho i el temps corre en la seua contra. Per aquest motiu, han iniciat una campanya de recollida de fons amb la finalitat de recaptar els 9.000€ necessaris amb els quals Antonio podria començar a recuperar la il·lusió.

 

En aquest sentit, s’ha creat  la fanpage de Facebook “Ayuda a Toñete” perquè tot el món que hi vulga ajudar o conéixer millor la seua història, puga fer-ho.

 

Cal recordar que es pot col·laborar en la lluita de Toñete a través dels diferents establiments col·laboradors on s’han instal·lat vidrioles o directament amb donatius en el compte bancari següent: ES92 3159 0008 4624 8646 0716 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167