Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla obre les portes de la primera aula pública per a escolars de 2 anys al CEIP Sant Roc
Silla obre les portes de la primera aula pública per a escolars de 2 anys al CEIP Sant Roc
08/09/2016
Silla obre les portes de la primera aula pública per a escolars de 2 anys al CEIP Sant Roc
L'aula de 2 anys que acull 18 escolars nascuts el 2014 ha rebut, el primer dia de l'escola, els quatre primers escolars a fi de facilitar l'adaptació a la primera escolarització.
2anys
2anys

Aquest curs 2016-2017 comença amb la incorporació a l'oferta educativa de Silla la nova aula pública de 2 anys al col·legi públic Sant Roc. L'aula de 2 anys que acull 18 escolars nascuts el 2014 ha rebut, el primer dia de l'escola, els quatre primers escolars a fi de facilitar l'adaptació a la primera escolarització. Sense llàgrimes i amb ganes d'explorar l'aula, els escolars de 2 anys han gaudit molt amb els joguets, els contes i la piscina de boles acompanyats per les mestres.


L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i la regidora d'Educació, Raquel Sánchez, han visitat l'aulari d'infantil del CEIP Sant Roc per rebre els escolars més xicotets i les seues famílies en el primer dia d'escola. Sobre el projecte de l’aula de 2 anys, l'alcalde Vicente Zaragozá ha expressat que «per aquestes coses val la pena fer política, per garantir l'educació pública, gratuïta i de qualitat». Al seu torn, la regidora d'Educació, Raquel Sánchez, ha afegit que «estrenar una aula pública d'Infantil és una bona notícia per a Silla perquè significa que hem creat places públiques en una etapa en què no existien i, amb això, estem millorant l'oferta educativa de Silla, des de la inclusió, la protecció i l'educació integral en la primera infància ».


Per aquestes mateixes raons, Silla es va adherir al projecte d'incorporació del nivell educatiu de 2 a 3 anys en col·legis d'educació infantil i primària de titularitat de la Generalitat.


Durant el mes d'agost, l'Ajuntament de Silla ha realitzat les obres a l'aula de 2 anys del CEIP Sant Roc per adaptar-la a les necessitats de la primera infància i amb la normativa de requisits mínims del primer cicle d'infantil.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167