Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Hui tornen a les aules 3050 alumnes de Silla
Hui tornen a les aules 3050 alumnes de Silla
08/09/2016
Hui tornen a les aules 3050 alumnes de Silla
La regidora d'Educació dona la benvinguda a tota la comunitat educativa. El curs 2016-2017 comença amb la novetat de l'aula de 2 anys al CEIP Sant Roc

L'alumnat d'educació infantil, primària, secundària obligatòria, batxillerat i formació professional s'incorpora hui, 8 de setembre, als centres educatius de Silla. Comencen la seua etapa escolar este curs 2016-2017 un total 150 xiquets i xiquetes de 3 anys i 20 escolars de 2 anys a la nova aula de 2 anys del CEIP Sant Roc. Al cicle de educació infantil estan escolaritzats un total de 550 escolars de 3 a 5 anys.  

Pel que fa a la primària, hi han un total de 1.194 escolars a totes les escoles de Silla mentre que la secundària obligatòria hi han 617 alumnes que cursen des de primer a quart de l’ESO.

 

Hui també s’han incorporat l’alumnat de batxillerat (230 alumnes) i de Grau Mitjà I Superior de Formació Professional hi han matricul·lats 553 alumnes.

 

Silla compta amb 5 centres d'educació infantil i primària, un centre concertat d'educació infantil, primària i secundària, dos instituts, que ofereixen, a més de l'educació secundària obligatòria, els batxillerats científics, tecnològics i humanísitcs, i els graus mitjans de laboratoria, administració, electrònica i sanitari i els graus superiors d'administració, electrònica, sanitari, tafae i emmollaments,

 

A més, des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Silla es gestiona el Centre de Formació de Persones Adultes, l’Escoleta Municipal i el Conservatori Municipal Professional de Música, amb una oferta educativa de més de 400 places autoritzades per la Conselleria d’Educació.

 

 

Pel que fa als ensenyaments privats, hi ha dos escoletes de Primer Cicle de Infantil homologades per la Conselleria d’Educació I l’Escola de Música de La Lírica.

 

La primera jornada de curs escolar, la Regidora d’Educació Raquel Sánchez ha donat la benvinguda a la tota la comunitat educativa de Silla i ha dessitjat un curs 2016-2017 de motivació, implicació i cooperació entre els agents educatius (equips directius i docents, famílies , AMPA i personal no docent) que pose en el centre als nostres escolars i alumnat per oferir-los la millor educación possible.  

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167