Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > 2a fase de XarxaLlibres
2a fase de XarxaLlibres
07/09/2016
2a fase de XarxaLlibres
El termini de pagament de la segona fase està pendent de l'aportació econòmica de la Conselleria d'Educació i de la Diputació de València, que està previst es realitze en acabar la justificació.
xarxa_llibres

Seguint les indicacions de la Conselleria d’Educació, la tramitació de la segona fase de XarxaLlibres s’està realitzant durant el mes de setembre per tal de procedir a la justificació i el pagament de la segona fase: fins a 100 euros. Es recorda que aquest pagament es realitza en concepte de la devolució dels llibres de text del curs passat a aquelles famílies adherides al programa XarxaLlibres.

L’Ajuntament de Silla ingressarà als comptes corrents indicats en la primera fase de XarxaLlibres la quantitat corresponent. No obstant això, cal tindre en compte que el termini de pagament de la segona fase està pendent de l’aportació econòmica de la Conselleria d’Educació i de la Diputació de València, que està previst es realitze en acabar la justificació.

Xecs de llibres de text per a 1er i 2on de Primària i 2on i 4rt de l’ESO

Altres aspectes que cal tindre en compte és que les famílies amb fills i filles en 1r i 2n de primària, adherides a XarxaLlibres i al banc de llibres del centre educatiu, aquest curs  2016-2017 es beneficien d’un xec per a materials curriculars o llibres de text per valor de 160 euros. En aquests dos primers cursos de primària, els materials són fungibles, és a dir, no es poden reutilitzar. Per això, les famílies han rebut el xec de 160 euros. En aquest cas, els centres educatius o les AMPA s’han encarregat de gestionar l’adquisició dels materials fungibles amb aquest xec o han lliurat directament el xec a les famílies.

Pel que fa als cursos de 2n i 4t de l’ESO, els llibres es renoven en la seua totalitat per la nova llei educativa (LOMCE). És per això que les famílies rebran una ajuda de 100 euros per a l’adquisició dels llibres de text per a aquest curs 2016-2017. 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167