Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Alcalde de Silla explica el nou programa d'ocupació a la Directora General del Servef
L'Alcalde de Silla explica el nou programa d'ocupació a la Directora General del Servef
02/08/2016
L'Alcalde de Silla explica el nou programa d'ocupació a la Directora General del Servef
L'Alcalde de Silla Vicent Zaragozá i el Regidor Felipe Garcia, s'han reunit amb la Directora General d'ocupació i formació del Servef Rocío Briones per explicar-li el seu programa d'ocupació a Silla
L'Alcalde de Silla Vicent Zaragozá i el Regidor Felipe Garcia, s'han reunit amb la Directora General d'ocupació i formació del Servef Rocío Briones  per explicar-li el seu programa d'ocupació a Silla i aconseguir recursos econòmics per generar 100 llocs de treballs per a les persones desocupades de Silla en el 2016 principalment per a persones amb dificultats d'inserció, principalment els parats de llarga duració i els joves, i que ha estat valorat molt positivament per la Directora General.

L'objectiu és aconseguir 808.442,72 euros del Servef per als desempleats de Silla,a través de dos programes: el Programa d'Iniciativa Social i els Tallers d'Ocupació.

Els programa d'Iniciativa Social en Silla anirà dirigit a desempleats de difícil inserció, per a persones amb baixa qualificació pel qual es pretén contractar a 50 persones a jornada completa, durant tres mesos i es destinarien 187.590 euros. Per altra banda un  programa especific per a joves qualificats per al qual s'han sol·licitat 64.461,92 € euros per a contractar a 14 joves menors de 30 anys.

També s'ha preparat dos tallers d'ocupació. El primer d'ells per a majors de 25 anys, per a 30 alumnes treballadors en tres especialitats: agricultura ecològica, neteja i auxiliar a domicili i electricitat/reparació d'electrodomèstics per al qual s'han demanat 556,390,80 euros.

L'altre projecte s'era un taller d'ocupació per a joves menors de 25 anys, inscrits en el programa de garantia juvenil en l'especialitat de jardineria i electricitat/reparació d'ordinadors.

Aquests fons que s'han sol·licitat de 808.442,72 euros se sumaran als 128.000 euros que l'Ajuntament ha destinat en fons propis al programa d'emergència Social iniciat en juliol. Tota una aposta decidida  per lluitar contra la desocupació en Silla.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167