Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament renovarà, part de la seua flota de vehicles
L'Ajuntament renovarà, part de la seua flota de vehicles
27/07/2016
L'Ajuntament renovarà, part de la seua flota de vehicles
Part de la flota de vehicles no es renovava desde fa 24 anys

L'Ajuntament de Silla, pròximament, durà a terme la renovació de part de la flota de vehicles de propietat municipal. Aquests vehicles substituiran aquells que ja han esgotat la seua vida útil i ja no compleixen amb els requisits necessaris per a circular.


Responsables de l'equip de govern municipal han explicat que la renovació dels vehicles es feia obligada donada l'antiguitat d'aquests, ja que entenen que els serveis municipals cal prestar-los al ciutadà amb garanties i per a això és necessari donar als treballadors municipals les eines necessàries perquè puguen realitzar el seu treball de la forma més segura i adequada.


La proposta de demanar un crèdit per poder portar a terme la substitució de part de la flota que ja no es troba en condicions de circular fou presentada per l'equip de govern el passat plenari del mes de juny.


Amb menys d'un any de l'equip de govern al cap del consistori, es portarà a terme per primera vegada des de fa 24 anys, la renovació de part de la flota de vehicles de propietat municipal.

 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167