Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > TALL DE L'AVINGUDA DEL PAÍS VALENCIÀ I CARRERS ADJACENTS
TALL DE L'AVINGUDA DEL PAÍS VALENCIÀ I CARRERS ADJACENTS
14/06/2016
TALL DE L'AVINGUDA DEL PAÍS VALENCIÀ I CARRERS ADJACENTS
S'informa a tots els ciutadans de la ciutat de Silla que, amb motiu de la realització de les obres de pluvials, a partir d'ahir s'ha tallat a la circulació el tram de l'avinguda del País Valencià comprés entre el carrer de València (plaça d'Espanya) i els carrer del 9 d'Octubre i de Gibraltar.
país valencià2

S’informa a tots els ciutadans de la ciutat de Silla que, amb motiu de la realització de les obres de pluvials, a partir d’ahir s’ha tallat a la circulació el tram de l’avinguda del País Valencià comprés entre el carrer de València (plaça d’Espanya) i els carrer del 9 d’Octubre i de Gibraltar.

Aquest tall es mantindrà mentre duren les obres, aproximadament uns dos mesos.

D’aquesta forma els vehicles que, procedents de l’avinguda dels Reis Catòlics, els seus conductor vulguen accedir a la zona del Molí de Magalló i els Quatre Camins a través del pas inferior de l’avinguda del País Valencià, hauran de prendre el carrer de València en direcció cap als afores de la població, girar cap a l’esquerra i pujar pel carrer de Pere el Cerimoniós fins l’avinguda de Jaume I. Una vegada en aquesta avinguda, girar una altra vegada a l’esquerra fins el carrer d’Albal, on hauran de girar una altra vegada a l’esquerra i prendre el carrer de Gibraltar cap a la dreta. Des d’aquest darrer carrer ja podran accedir al pas inferior de l’avinguda del País Valencià.

Per aquest motiu el carrer de Gibraltar, de manera provisional, serà de doble sentit de circulació, estant prohibit l’estacionament, amb senyals mòbils, a ambdós costats del carrer.

D’aquesta manera, el carrer d’Albal que ahir dia 13 de juny havia estat habilitat com a via de doble sentit a tindre el règim normal de circulació, en un únic sentit, des de l’avinguda de Jaume I fins al carrer de València.

Per altra parta, com que el tall de l’avinguda del País Valencià afecta l’accés habitual als carrers de Blasco Ibáñez i 25 d’Abril, per poder accedir a aquestes dues vies s’haurà de fer a través del carrer dels Desemparats, des del carrer de València i prendre el carrer Blasco Ibáñez en sentit contrari a la circulació habitual, per la qual cos hauran d’anar amb compte. El tram del carrer dels Desemparats comprés entre el carrer de València i el carrer Blasco Ibáñez, de manera provisional, serà de doble sentit de circulació, estant prohibit l’estacionament, amb senyals mòbils, a ambdós costats del carrer.

També es veu afectat l’accés al carrer de la Benemèrita, per la qual cosa els veïns d’aquest carrer que vulguen accedir-hi ho hauran de fer des del carrer d’Albal, en sentit contrari a l’habitual, per la qual cos hauran d’anar amb compte.

L’Ajuntament i la Policia Local donen les gràcies per la comprensió ciutadana i els prega que perdonen les molèsties ocasionades per aquestes obres, per altra part fonamentals per a evitar les inundacions en altres temps tan habituals en aquesta zona de la població en temps de forte pluges.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167