Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Jornada de cloenda Millora Silla II
Jornada de cloenda Millora Silla II
07/06/2016
Jornada de cloenda Millora Silla II
El Taller d'Ocupació Millora Silla II celebra la seua jornada de cloenda amb el lliurament dels diplomes oficials per l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá.
Cloenda taller ocupacio 2016 1
Cloenda taller ocupacio 2016 2
Cloenda taller ocupacio 2016 3
Cloenda taller ocupacio 2016 4
Cloenda taller ocupacio 2016 5
Cloenda taller ocupacio 2016 6

El dimarts, al Centre de Formació, ha tingut lloc una emotiva jornada de cloenda del Taller d’Ocupació de Millora Silla II que ha tingut una duració de 9 mesos, del  14 de setembre de 2015 al 13 de juny de 2016. 

 

El Taller ha permés la formació i ocupació de 24 persones desocupades majors de 25 anys en les especialitats d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, de neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals i d’electricitat i ha comptat amb una subvenció de 329.667,84 euros.

 

A la jornada ha assistit l’alcalde Vicente Zaragoza Alberola que ha lliurat els diplomes i  ha  felicitat els alumnes per tot el treball que han realitzat en benefici del poble,  per la formació que han rebut i els ha comentat que han contribuït a millorar el poble i han millorat les possibilitats de trobar faena. L’Ajuntament de Silla, ha dit l’alcalde, continuarà apostant pels Tallers d’Ocupació que tan bons resultats ha donat. A més, enguany, per primera vegada, s’ha posat en marxa un Pla d’Ocupació d’Emergència Social amb fons municipals, que junt amb el Pla d’Ocupació Conjunt pretén ajudar les famílies més necessitades del poble.

 

Els alumnes, emocionats, han agraït l’esforç de l’Ajuntament en la realització d’iniciatives com el Taller, que els ha aportat no sols formació i treball , sinó també una gran experiència  i ajuda personal, programa  que hauria de continuar perquè més persones tinguen l’oportunitat de formar-se com ells.

 

Les actuacions del Taller han consistit en la preparació, la instal·lació i el manteniment dels jardins, la neteja de superfícies i mobiliari, així com la instal·lació, la millora de l’eficiència energètica edificis municipals, escoles i el manteniment de la xarxa elèctrica i l’enllumenat exterior de la Nau de la Cultura, el Centre de Formació i les zones industrials.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167