Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Tallat per obres el c/Jose Mª Peman
Tallat per obres el c/Jose Mª Peman
02/06/2016
Tallat per obres el c/Jose Mª Peman
Tall a partir del dia 6 de juny

LA POLICIA LOCAL INFORMA:
TALL DEL CARRER JOSÉ MARIA PEMÁN I DESVIAMENT DE L’AVINGUDA D’ALACANT

S’informa a tots els ciutadans de la ciutat de Silla que, el pròxim dilluns dia 06 de juny, amb motiu de la realització de les obres de pluvials, es tallarà la circulació pel carrer de José Maria Pemán, en el tram comprés entre el carrer del Perri i el carrer de València.

Aquest tall es mantindrà mentre duren les obres, aproximadament fins els primers dies del mes d’agost.

D’aquesta forma els vehicles que accedisquen a l’esmentat carrer des dels carrers del Pilar i del Perri, en arribar al carrer José Maria Pemán, hauran de girar a la dreta, fins al carrer d’Hernan Cortés, on es podran incorporar a la circulació general de la població.

Igualment s’informa que, també el pròxim dilluns 06 de juny, també per motius de les obres de pluvials, a l’avinguda d’Alacant, en el tram comprés entre el carrer del Port i el carrer de la Torreta, el trànsit, en ambdós sentits, es desviarà per la calçada utilitzada normalment en sentit a València.

Per aquest motiu s’habilitarà un pas per a vianants, la qual cosa implicarà que, en tot aquest tram, mentre duren les obres, quedarà prohibit l’estacionament de vehicles.

Podeu veure com quedarà la circulació en els plànols que s’hi adjunten.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167