Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El intercanvi de la Silla Fashion Day
El intercanvi de la Silla Fashion Day
30/05/2016
El intercanvi de la Silla Fashion Day
SFD 16
SFD 16
SFD 16
Destaca-te i Bags & Heels
AMMS
Unika
AMMS
Red Connecta Silla
SFD16

El passat divendres 27 de maig es va realitzar a la Nau Jove la V Silla Fashion Day on més de 100 participants gaudiren d'una vesprada sostenible, divertida i fashion.
Al llarg de tot el mes es podia portar la roba o complements que ja s'utilitzen amb la intenció d'aconsseguir tickets bescanviables per a eixe dia, de tal manera que es podia renovar l'armari sense cap cost.
Els participants gaudiren dels còctels elaborats péls joves de la Red Connecta Silla, la música en directe del grup  Jam's Rock de l'Associació de música moderna de Silla, fer-se fotografies al Photocall de l'Associació de fotografia digital de Valencia, maquillar-se gràcies a Unika Loli Blázquez i rebre assesoria d'imatge per les bloggers Destaca-te i Bags & Heels. Totes aquestes col·laboracions varen ser de manera voluntaria i des d'ací agraïm la seua professionalitat a totes i cadascunes de les persones que ho feren possible.
La vesprada va reunir més de 1.000 peces de roba i complements, dels quals s'intercanviaren un total de 400 peces. Amb la resta de peces es preveu donar-la a alguna entitat sense ànim de lucre i si s'escau es reservarà per a futures edicions.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167