Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Nou equipament informàtic per a la Red Connecta
Nou equipament informàtic per a la Red Connecta
19/05/2016
Nou equipament informàtic per a la Red Connecta
red connecta portatils
red connecta portatils
red connecta portatils
red connecta portatils
Aquesta setmana l'Ajuntament de Silla ha rebut  per la seua participació al projecte Red Connecta, dos ordinadors portàtils gràcies a la subvenció del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat junt amb Microsoft, com a financiadors del projecte Red Connecta de Fundació Esplai.

Al llarg d'aquest curs la regidoria de Joventut la qual coordina el projecte al Telecentre de la Nau Jove, ha format més de 160 persones majors en mòbils, tauletes i ordinadors i ha becat 63 joves gràcies a la BecaMOS, la qual certifica les competències digitals en Microsoft Office Specialist.

Els ordinadors es destinaran al nou Telecentre de la Red Conecta al barri Molí de Magalló el qual es preveu obrir després de l'estiu

Les línies principals de Red Conecta són:

-L'alfabetització digital de la ciutadania a través de l'Ordinador Pràctic. Aprendre a fer servir l'ordinador des de 0 i amb diferents sistemes operatius.
-Millora de l'ocupabilitat a través de les TIC millorant el currículum dels usuaris i certificació oficial i internacional en competències digitals de Microsoft. projecte Beca.MOS
-Internet Responsable: Seguretat, privacitat, drets, deures i consum responsable. Ús de les xarxes socials i Internet per a comerços i petits negocis.
-Dispositius Mòbils: Alfabetització digital a través de dispositius mòbils i tauletes. Projecte Majors APPtivados.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167