Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SUBSTITUCIÓ DELS LED DEFICIENTS
SUBSTITUCIÓ DELS LED DEFICIENTS
20/04/2016
SUBSTITUCIÓ DELS LED DEFICIENTS
El canvi millora la lluminositat i l'eficiència energètica

S'està portant a terme una substitució de les bombetes LED, que es comprovaren que estaven danyades, per unes noves plaques LED que  produeixen més lluminositat i milloren l'eficiència energètica en reduir el consum al voltant d'un 40% amb el conseqüent estalvi econòmic.

El regidor Valentín Mateos va ordenar una inspecció dels LED instal·lats amb el Pla de  Eficiència Energètica d'Enllumenament Públic signat amb la Diputació el 2012 i va trobar que més del 50% estaven danyats. El regidor va negociar amb l'empresa la substitució d'aquestes bombetes per unes plaques que s'adapten millor al tipus de lluminària i que milloren, a més, la seua eficiència i lluminositat; l'empresa es faria càrrec de tots els costos de substitució.

Aquestos canvis s'emmarquen en un pla d'eficiència energètica impulsat des de la Regidoria d'Urbanisme, Territori i Infraestructures on es pretén canviar els punts de llum de tot el municipi inclosos els polígons industrials per LED més eficients.

En aquesta primera fase es canviaran  uns 800 punts de llum de la barriada de Sant Roc, Molí de Magalló,  el polígon del camí Vell d'Alcàsser, part de la zona del centre (carrers de la Mare de Déu dels Àngels, Montesa, Sueca, Santa Teresa, Blasco Ibáñez, Forns, entre altres), la zona de la Bega i, possiblement, el polígon de l'Alteró.

En posteriors fases s'acabaran d'instal·lar el punts de llums necessaris per a completar la resta del municipi.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167