Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Jornada Formativa de CCAD: Com entendre un pressupost municipal
Jornada Formativa de CCAD: Com entendre un pressupost municipal
18/04/2016
Jornada Formativa de CCAD: Com entendre un pressupost municipal
La Comissió Ciutadana d'Auditoria del Deute i dels Comptes Municipals (CCAD) ha realitzat una jornada formativa gratuïta i oberta a tothom sobre el Pressupost Municipal
auditoria

Dissabte passat la Comissió Ciutadana d'Auditoria del Deute i dels Comptes Municipals (CCAD) ha realitzat una jornada formativa gratuïta i oberta a tothom sobre el Pressupost Municipal sobre com comprendre els pressupostos municipals. La sessió va ser gravada i serà publicada en els pròxims dies.

Aquesta és una formació necessària per a poder abordar el primer objectiu que s'ha marcat la CCAD: analitzar l'evolució comptable de l'Ajuntament des de fa 10 anys. D'aquesta manera es podrà complir un doble objectiu: desenvolupar la comprensió de la política local i detectar possibles aspectes o temàtiques a analitzar més profundament.

La CCAD té com a vocació constituir-se com a contrapoder ciutadà de control i supervisió sobre la institució, començant per la qüestió econòmica però integrant també altres vessants de l'activitat de l'Ajuntament com la contractual o la urbanística. Al juliol passat el ple de l'Ajuntament va aprovar un protocol de relació dels serveis tècnics amb la CCAD, el qual ja s'aplica i està funcionant, per tal de facilitar informació i treballar en conjunt per tal de poder desenvolupar el criteri ciutadà que la CCAD té vocació d'aportar a la supervisió i control de la política municipal.

En Lluís Martínez, alcalde de Silla en la dècada dels 80 i amb una extensa experiència com a formador de regidors, va ser l'encarregat d'impartir la formació.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167