Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla reprèn les obres de pluvials paralitzades durant sis anys
Silla reprèn les obres de pluvials paralitzades durant sis anys
16/04/2016
Silla reprèn les obres de pluvials paralitzades durant sis anys
El dilluns començarà a executar-se en l'avinguda Alacant la primera fase d'una obra valorada en 1,7 milions
IMG_0199 (2)
plaçaespanya
Tècnics de la Conselleria d'Infraestructures i l'Equip de Govern de Silla es van reunir dijous passat 14 d'abril per acordar l'inici en les pròximes setmanes de les obres d'evacuació de pluvials que afecten a l'avinguda d'Alacant, plaça d'Espanya i Hort del Satisfet. El projecte d'evacuació de pluvials paralitzat des de fa 6 anys, compta amb una inversió d'1.700.000 euros de la Generalitat Valenciana i es desenvoluparà en tres fases durant els pròxims huit mesos.

La primera fase començarà ja aquest mateix dilluns amb la remodelació del tram de l'Avinguda Alacant des de la piscina coberta fins a la nova Biblioteca. La segona fase es concentrarà a la Plaça Espanya, ara mateix amb una gran foradada fitada per grans peces de formigó. I finalment es realitzarà l'entorn de l'Hort del Satisfet, un tram indispensable per evitar que  tot l'aigua aplegue a la Rambleta i s'inunde.

Les obres tenen com a objectiu millorar el sanejament i el drenatge del centre històric per evitar inundacions, com les de fa un parell d'anys, que puguen causar danys materials o posar en perill la seguretat de les persones.

Aquesta activació d'aquesta obra obliga a l'Ajuntament de Silla a ajornar a setembre la conversió en zona de vianants de la Plaça del Poble, ja que provocaria molts problemes de trànsit.

A més, es respon així amb una petició veïnal d'ajornar les obres de la plaça a després de la celebració de les comunions que se celebren a l'església de la plaça i també facilitar a l'agost la instal·lació de la plaça de bous en festes.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167