Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SETÈ CURS DE MÒBIL I TAULETA
SETÈ CURS DE MÒBIL I TAULETA
07/04/2016
SETÈ CURS DE MÒBIL I TAULETA
Des del departament de Joventut continuem amb el projecte "Grans apptivats" dirigit a la gent major.
Nueva imagen 5
Nueva imagen 2
Nueva imagen 3
Nueva imagen 4

Des del departament de Joventut continuem amb el projecte “Grans apptivats” dirigit a la gent major. Aquesta proposta formativa financiada per Fundació Vodafone i el Caixa Popular, coordinada per la Fundación Esplai i desenvolupada per la Red Connecta de l’Ajuntament de Silla tracta de formar la gent major amb les noves tecnologies de la informació i comunicació.
Des que hem començat, al mes de novembre, hem realitzat sis cursos, dos a la Llar dels jubilats i la resta a la Nau Jove, amb una durada de quatre hores cadascun, repartits en dos dies. 

 

 

El setè curs es va celebrar els dies 6 i 7 d´abril en horari de vesprada a la Nau Jove i mitjançant algunes entrevistes realitzades als i les assistents ens van transmetre que el curs es va resultar molt interessant i pràctic perquè els va facilitar el maneig dels seus Smartphones i tauletas. A més es va proposar i mostrar aplicacions que podrien utilitzar de manera habitual. Moltes de les persones van coincidir en que és necessari l'ús d’aquestes ferramentes per a aprendre i recordar els diversos serveis que oferixen.

Les sessions van ser molt dinàmiques pel fet que cada una es forma per 15 persones majors i dos o tres dinamitzadors i joves voluntaris, la qual cosa permet resoldre dubtes i anar practicant pas a pas i així dedicar més temps a dificultats que troben amb la navegació, ara com l'ús del WhatsApp, guardar números en contactes i la navegació per Internet (sobretot l'ús del Google Chrome).

El proper curs serà els dies  25 i 26 d'abril i pel de matí, 9:30h a 11:30. Per a més informació sobre horaris i grups cal passar-se per la Nau Jove per tal de realitzar la inscripció.

fundacio vodafone españalogo fundacion esplai vertical

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167