Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > FORMACIÓ DIGITAL A PERSONES DEPENENTS
FORMACIÓ DIGITAL A PERSONES DEPENENTS
30/03/2016
FORMACIÓ DIGITAL A PERSONES DEPENENTS
Formació de noves tecnologíes a persones depenents per part dels joves Red Connecta
Residència
Residència tauletes 2016
Residència
Residència
Residència
Residència tauletes 2016

Aquesta setmana pasqüera, s’han iniciat  les primeres classes impartides péls joves de la Red Connecta i la gent major a la Residencia Assistida de la Tercera Edat de Silla.
Aquesta presa de contacte a més de simular una situació formativa amb les tauletes, està servint per  poder raonar i conèixer els gustos de la gent gran.
Al llarg dels quatre dies les clases estan transcorrent de manera natural i espontània, ja que hi ha una aproximació mútua entre joves i adults utilitzant com a punt d’unió les noves tecnologies ja que en aquest cas s’utilitzaren les tauletes i les eines com youtube, google earth i alguns jocs per a ajuntar aquestes dos generacions.
Les properes setmanes continuran desenvolupant-se les sessions de tauleta amb els usuaris d’aquesta residència, a més de la de Savia i es realitzarà formació específica d’ús d’ordinador i telèfon mòbil impartides per la Red Connecta a la Nau Jove.
Aquests cursos versen sobre la metodología d’Aprenentatge i Servei – APS aplicada a traves de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació – TIC. El model de Connecta Jove és un projecte d’inclusió social a través de l’alfabetització digital que els joves fan amb les persones adultes.
La formació forma part del projecte Red Connecta de la Nau jove el qual va començar al mes d’octubre i té la mateixa durada que un curs escolar. Està coordinat per la Fundació Esplai i Red Conecta i financiada per Microsoft i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i amb la col·laboració de Caixa Popular.
+ informació del projecte Red Connecta Silla ací

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167