Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > S'INSTAL·LA UNA BARANA DE PROTECCIÓ A L'ACCÉS DE LA PISCINA COBERTA
S'INSTAL·LA UNA BARANA DE PROTECCIÓ A L'ACCÉS DE LA PISCINA COBERTA
03/03/2016
S'INSTAL·LA UNA BARANA DE PROTECCIÓ A L'ACCÉS DE LA PISCINA COBERTA
Per tal de garantir la seguretat dels xiquets i xiquetes que fan ús del complex esportiu de la piscina coberta, el Govern de Silla ha instal·lat una barana que protegisca els accessos.
barana_piscina
barana_piscina
barana_piscina
barana_piscina
barana_piscina

Davant de la gran quantitat de xiquets i xiquetes que cada vesprada fan ús de la plaça exterior de la piscina coberta municipal, l’equip de Govern ha decidit instal·lar una barana de protecció per separar o diferenciar la zona d’esbarjo i el vial de l’avinguda d’Alacant. L’objectiu és incorporar un element de seguretat a la zona. 

Aquesta intervenció s’ha executat a través de les ajudes econòmiques destinades a la realització d’inversions financerament sostenibles 2015 de la Diputació de València. 

Amb la instal·lació de la tanca també es pretén integrar el pati de la piscina coberta com a part del complex esportiu i que aquest es convertisca en un lloc amb major qualitat per al gaudi del veïnat i els xiquets i xiquetes del nostre poble.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167