Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > VI Edició de curs de mòbils i tauletes
VI Edició de curs de mòbils i tauletes
03/03/2016
VI Edició de curs de mòbils i tauletes
Crónica del curs del dia 17 i 18 de febrer
Imagenes 009
DSC_1652
DSC_1651

Des del departament de Joventut continuem amb el projecte “Grans apptivats” dirigit a la gent major. Aquesta proposta formativa financiada per Fundació Vodafone, coordinada per la Fundación Esplai i desenvolupada per la Red Connecta de l’Ajuntament de Silla tracta de formar la gent major amb les noves tecnologies de la informació i comunicació.

Al mes de febrer a la Nau Jove hem fet 3 cursos el qual l’últim ha estat el 17 i 18 sent la sisena edició.

Els i les assistents van trobar el curs molt interessant i pràctic perquè els va facilitar el maneig dels seus Smartphones i tauletas. A més es va proposar i mostrar aplicacions que podrien utilitzar de manera habitual. Moltes de les persones van coincidir en que és necessari l'ús d’aquestes ferramentes per a aprendre i recordar els diversos serveis que oferixen.

Les sessions van ser molt dinàmiques pel fet que cada una es forma per 15 persones majors i dos o tres dinamitzadors, la qual cosa permet resoldre dubtes i anar practicant pas a pas i així dedicar més temps a dificultats que troben amb la navegació, ara com l'ús del WhatsApp, guardar números en contactes i la navegació per Internet (sobretot l'ús del Google Chrome).

Aquest iniciativa encara s'extendrà fins meitat de 2016. Per a més informació sobre horaris i grups cal passar-se per la Nau Jove per tal de realitzar la inscripció.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167