Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Triomf del Club Atletisme Silla al Campionat d'Espanya Cross per Clubs i el Campionat d'Espanya Marxa.
Triomf del Club Atletisme Silla al Campionat d'Espanya Cross per Clubs i el Campionat d'Espanya Marxa.
01/03/2016
Triomf del Club Atletisme Silla al Campionat d'Espanya Cross per Clubs i el Campionat d'Espanya Marxa.
L'equip Promesa 4es Classificades i Irene Forés campiona d'Espanya W-35
CROSS CORTO - MADRID
EQUIPO JUNIOR -  MADRID
EQUIPO PROMESA 4º MADRID
IRENE -  CAMP. ESPAÑA W-35

L'hipòdrom de la Zarzuela, utilitzat amb freqüència pels cavalls, en aquesta ocasió el van utilitzar els millors atletes del nostre país amb motiu de la celebració del Campionat d'Espanya de Cross per Clubs.


Fins allí van viatjar 13 atletes que, al costat dels clubs més representatius de la nostra geografia, prèviament classificats en els seus respectius campionats autonòmics, es van donar cita en aquest bell complex esportiu per disputar-se els llocs d'honor d'aquest campionat.


El Club Atletisme Silla va aconseguir la quarta posició en la categoria de promeses dones o també nomenada sub-23. Les components d'aquest equip són: CRISTINA GARCÍA, PAULA ESPÍ, ALBA ESCRIBANO, NOELIA MORENO, NADIA AGUILAR i CRISTINA SANZ.

Els júnior xics van aconseguir una molt bona 19a posició (49 equips classificats) i les xiques del cross curt, malgrat realitzar una bona actuació, no van poder aconseguir entrar en classificació.

 

Per la seua banda, el Campionat d'Espanya de Marxa es va celebrar a Motril (Granada) i vam estar representats per les dues corredores de l'equip. La nostra veterana IRENE FORÉS va aconseguir alçar-se amb el títol de campiona d'Espanya de majors de 35 anys on va mostrar tot el seu potencial.


Tot això seria impossible sense el suport de l'Ajuntament de Silla, de la treballadora Junta Directiva i, per descomptat, del magnífic planter d'atletes format per una nombrosa escola que ens garanteix un esplendorós futur.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167